DM nekretnine za prodaju

Pretraži nekretnine
Kategorija:   
Vrsta nekretnine:   

DM anketa

Da li ste spremni kupiti stan na lizing?

Da - 11.1%
Ne - 22.2%
Samo ako su uslovi prihvatljivi - 55.6%
To ne bi nikad uradio/la - 11.1%

O nama

 

Naše preduzeće "DM nekretnine" egzistira na tržištu u sektoru prometa nekretninama već sada, punih 6 godina. U dosadašnjem radu smo realizovali preko 440 kupoprodajnih ugovora, od kojih se najveći broj odnosi na stanove, veći broj na kuće, nešto manji broj na poslovne objekte, dok u poslednje vrijeme najveći domen ostvarujemo u prometu zemljštem (građevinskog i poljoprivrednog karaktera).

Obzriom da je trgovina nekretninama u Bosni i Hercegovini još uvijek u povoju, ovo je za male opštine kao što su Derventa, Prnjavor, Brod, Doboj i dr.slične opštine, jako respektabilan broj.

Ponosno ističemo da u poslednje dvije godine širimo svoje poslovanje i na regionalno tržište, povezujući se sa kupcima iz Evropske unije i Ruske federacije, te sada u svom imenu koristimo i naziv DM Real estate.

U opisu našeg poslovanja se pored uslužnog djelovanja susretanja ponude i potražnje, bavimo i pribavljanjem cjelokupne dokumentacije za klijente koja je neophodna u procesu kupnje, odnosno prodaje. Ovdje podrazumijevamo: ovjere kod notara, pribavljanje dokumentacije iz katastra, obilježavanje i mapiranje posjeda i sl.

Bitno za naglasiti je da u našem timu postoji licencirani ekspert (ovlašteni vještak) za procjenu nekretnina, tako da smo spremni na zahtjev klijenta i  po potrebi pružiti i takav vid usluge.

Obzirom da u poslednje vrijeme dosta radimo sa kupoprodajom poljoprivrednog zemljišta, vršimo i uslužno čišćenje (krčenje) zemlje za klijente, te pripremu iste za obrađivanje i tretiranje agro kulturama.

Nadalje, bavimo se i izgradnjom nekretnina. Službeno možemo i ovim putem da najavimo izgradnju stambeno-poslovnog objekta "Harman", čija izgradnja je u toku. (Više informacija možete naći na početnoj stranici). Ovo je početak investiranja u nekretnine, jer uskoro krećemo sa pripremom novog stambenog objekta na području grada Dervente.

Treba naglasiti da smo od 2012.godine članica Udruženja učesnika u prometu nekretnina u Bosni i Hercegovini, čije seminare i kurseve naši članovi tima redovno pohađaju.

Ako planirate kupovinu ili prodaju stana, kuće, garaže, vikendice ili pak zemljišta, stojimo Vam u svakom trenutku na usluzi sa velikom bazom potencionalnih kupaca (domaćih i inostranih), sa jasnom i ciljanom reklamom, te sa cijelim kupoprodajnim servisom koji slijedi.

Postanimo partneri na obostrano zadovoljstvo.

Očekujemo Vas...

 

DM Nekretnine - DM Real estate

Share